Ik ben Rudolf

COACH INTENSIVE

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden met als afstudeerrichting Klinische psychologie. Vlak voor mijn afstuderen besloot ik een totaal andere richting op te gaan. Ik vond mezelf te jong om al als therapeut aan de slag te gaan en voelde een enorme behoefte om met mijn handen te werken, een vak te leren. Ik koos voor de School voor Fotografie in Den Haag. Via de fotografie ben ik bij de televisie terecht gekomen, waarvoor ik als (freelance) cameraman werk. Dit doe ik nog steeds met veel plezier.

 

Door de jaren heen ben ik altijd geïnteresseerd gebleven in de psychologie. Ik heb wat korte uitstapjes gemaakt naar ontwikkelingspsychologie en pedagogiek. Bij de organisatie School’s Cool heb ik als vrijwilliger jongeren begeleid.

 

De COVID-19 pandemie heeft mij de tijd en rust gegeven om eens naar mijn toekomst te kijken en te onderzoeken wat ik belangrijk vind om te doen. Een beetje terug naar mijn roots, besloot ik een opleiding tot professioneel coach bij Nonons in Amsterdam te volgen. Een opleiding die mij op zowel op praktisch als theoretisch niveau de handvatten gegeven heeft om als coach aan de slag te gaan. Deze opleiding heb ik met succes afgerond. Dit samen met mijn levenservaring (en het vaderschap) maken mij tot de coach die jou verder kan helpen.

 

En misschien wel het allerbelangrijkste, ik vind mensen weer op weg helpen erg leuk en inspirerend om te doen.

Logo Rudolf van Moorselaar Coaching

Rudolf van Moorselaar Coaching
Jan Boterenbroodstraat 57
1019 GE Amsterdam

 

info@rvmc.nl
06 – 150 81 697
KVK 34344881

Volg RVMC op social media

©2024 RVMC.